dimarts, 16 de desembre del 2008

Ferran Mirapeix, molest pel trencament unilateral de les converses amb els sindicats

El Govern manté les portes obertes cap a les plataformes sindicals del funcionariat, davant la decisió d'aquestes de portar la qüestió de la Mútua a manifestació. L'Executiu s'ha mostrat molest davant les afirmacions dels sindicats en anunciar el trencament de diàleg amb l'Administració quan encara no s'havia arribat al final de les converses per tal de reglamentar la mútua.
Amb la voluntat de ser clars, el Govern ha redactat un informe relatiu al seguiment de les reunions per reglamentar la mútua. Tot anava sota el previst fins que el passat 5 de desembre l´executiu va assabentar-se del trencament del diàleg amb la plataforma sindical per diferents mitjans de comunicació. Tot i que el Govern encara no coneix els motius de la decisió sindical, l´executiu manté la porta oberta al col·lectiu per tal que entre tots es trobi la millor solució.

Ara bé, l´administració central s´ha mostrat molesta davant els esdeveniments posteriors al trencament de les converses. Amb tot, el Govern demana als diferents sindicats que es posin a treballar sobre la matèria abans que acabi el seu termini, el proper 31 de març. Mirapeix ha fet aquestes declaracions davant la sorpresa del trencament de diàleg amb les plataformes sindicals del funcionariat. Un col·lectiu que ha optat per reivindicar les seves demandes a través d´una manifestació que tindrà lloc demà dimecres davant de Sindicatura.